Menneskerne

Hvem er vi

 

Vi er en familie, som bor i midt/vest Jylland. Vores familie består af Line Refsgaard Sørensen, Patrick Kristensen og vores børn Laura, Martin og Nicolina


Vores katte er en del af vores familie og man kan ofte høre os sige at "kattene ejer huset, vi betaler bare regningerne"


For os er det at havde katte en hobby og noget vi er stolte af, derfor er vi ofte at finde på Jyrak udstillinger. Vi går meget op i at vise vores katte frem og er stolte af vores opdræt. Men vi opdrætter af lyst og sælger ikke killinger til avl.


Killinger og katte er frem for alt vores kæledyr, som vi behandler kærligt og respektfuldt. Målet for vores opdræt er at lave skønne kæledyr, som bringer stor glæde til deres mennesker og modsat. For os er det vigtigt at opdrætte sunde, sød, kærlige, robuste og racetypiske katte. Som er blevet kysset, krammet og elsket, men vi kan ikke garantere at man hos os kan få en killing som vil vinde udstillinger, men vi forsøger at lave kaos robuste killinger der tager verden med storm og finder udstillinger sjove og anderledes.

Kontakt Detjaler

Adresse

7500 Holstebro

Telefon

22135093 / 5157375

EMAIL

Kamyne@kamyne.dk

Kontakt Formel